Karalábésaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Móni A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Előételek, Főétel előtt, Főétel mellé, Hétvégi ebéd, Húsvét, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A kefírbe keverjük a mézet, a citromlét, a finomra vagdalt petrezselyemzöldet és zsenge karalábéleveleket. A reszelő legdurvább fokán lereszeljük az almát, a karalábét és a zellert, majd gyorsan az öntetne forgatjuk. Jól behűtve tálaljuk, tökmagolajjal megcsepegtetve. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||