Mézeskalács remoskában (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gézuka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Édességek, Tészták, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Uzsonna, Buli, Advent, Karácsony, Húsvét, Csőben sült, Sült, Kemence, Remoska, Édes, Tojás, Gabonafélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A liszteket összeszitáljuk a sóval, a sütőporral, a mézeskalács fűszerkeverékkel és a kakaóval, majd elkeverjük a többi hozzávalóval. A remoska edényébe öntjük és háromnegyed órát sütjük. Kiborítjuk és ha kihűlt cikkekre vágjuk. Szilvalekvárral adjuk asztalra. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||