Pirított borjúérmék magyarosan (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Dagi srác A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Párolt, Olajsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A szeletekre vágott borjúhúst tenyerünkkel kissé megütögetjük, majd sózva, borsozva lisztbe forgatjuk és kevés felhevített olajon, pirosra sütjük mindkét oldalát. Ezt megelőzően, a hozzávalókból lecsót készítünk. A megtisztított burgonyát fél centis karikákra vágjuk és bő olajban aranybarnára sütjük. Előmelegített tálra rakjuk a karikaburgonyát, ráterítjük a hússzeleteket és leöntjük a lecsóval. Frissen tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||