Pórés busaszelet (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Zoli bá A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Buli, Csőben sült, Kemence, Remoska, Sós, Meleg, Halak, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A póréhagyma fehér részét uborkagyalun legyaluljuk. A busaszeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és meghintjük halfűszerrel. Egy tepsit kikenünk olajjal és a busafiléket belefektetjük, a felső oldalukat vékonyan megkenjük mustárral és a póréhagymát ráhalmozzuk, majd beborítjuk vékony szalonnaszeletekkel. 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. Burgonyapürét adjunk hozzá köretnek. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||