Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Tonhalkrémes miniszendvics

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept nehézségi foka: Háziasszony
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Szilveszter, Farsang, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Halak, Tésztafélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
2 evőkanál majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
4 szelet kenyér 251 10 0.8 53.5 1.1 0
12 db kapribogyó 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál vaj 372 27.7 28.1 1.6 0 100
1 doboz tonhal natúr lében 0 ? ? ? ? ?
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A tonhalat lecsepegtetjük, sóval, borssal és a majonézzel elkeverjük. A kenyérszeleteket megpirítjuk A pirítóst pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, majd köröket vajjal megkenjük és a lecsepegtetett tonhalból és majonézből kevert krémmel lekenjük. Kapribogyót tűzünk rá.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)