Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 247 találat

Debrecenis tészta

A felhevített olajon a felkockázott bacont zsírjára sütjük. Rádobjuk a kis kockára vágott hagymát és a paprikát. Összesütjük, belekeverjük a vékony karikára vágott debrecenit, az apróra vágott paradicsomot, a zúzott fokhagymát ... tovább

Hagymás lepény

A felhevített olajon a felkockázott bacont zsírjára sütjük. Rádobjuk a kis kockára vágott hagymát és a paprikát. Összesütjük, belekeverjük a vékony karikára vágott debrecenit, az apróra vágott paradicsomot, a zúzott fokhagymát ... tovább

Zöldséges gombaleves

A felhevített olajban a finomra vágott zöldségeket átpároljuk. Rádobjuk a felszelt gombákat és azokkal is átpároljuk. Ha a levét elfőtte, a liszttel és a paprikával átpirítjuk, majd az alaplével felöntve felforraljuk, közben ... tovább

Abált sertésfej

A kicsontozott sertésfejet a bőrével lefelé kifektetjük, majd bőven besózzuk. Egy napig állni hagyjuk és leöblítjük. Lábasba tesszük, annyi vízzel, hogy bőven ellepje leöntjük, 2 fej fokhagymát mellé darabolunk, megszórjuk 15 ... tovább

Csirkemellpaprikás burgonyagombóccal

A felhevített olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát. Az apróra vágott paprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagymát belekeverjük. Összefőzzük, fűszerezzük, majd a kis kockára vágott csirkemellel összeforgatjuk. Puhára ... tovább

Sütőben sült fasirtgolyók

A szikkadt zsemlét a tejhez keverjük. A finomra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel elkeverjük. Ha langyosra hűlt, a hússal mindent összegyúrunk és diónyi gombócokká formáljuk. a ... tovább

Csirkemelles zöldbab

A csirkemellet lebőrözzük és kicsontozzuk, majd kis kockákra vágjuk. A bőrből és a csontból, ha van időnk, készíthetünk alaplevet. A szalonnát felkockázzuk, és a finomra szelt hagymával lepirítjuk. A csirkemellet fehéredésig ... tovább