| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1/2 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 2 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 10 dkg
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 10 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 1 kg amur | 141 | 18 | 7.5 | 0.2 | 0 | 0 |
| 1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||