Borjúcomb rebarbarával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Igor A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Meleg nyári napokra, Hirtelen sült, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
A borjúhúst vékony csíkokra vágjuk és az olajban, több részletben, pirosra sütjük. A leszálkázott, darabokra vágott rebarbarát a borban előfőzzük, majd a levével együtt a húsra öntjük, majd a mazsolát és a fűszereket hozzátéve puhára pároljuk. Végül a tejfölben elkevert liszttel behabarjuk. Párolt rizst ajánlok mellé köretnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||