Párolt répa petrezselyemmel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Jóska A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Előételek, Köretek, Saláták, Főétel mellé, Főétel előtt, Buli, Szabadban, Böjt, Párolt, Édes, Sós, Savanyú, Hideg, Meleg, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A répát megtisztítjuk és uborkagyalun leszeljük. A felhevített vajon, sóval, borssal ízesítve, a citrom lereszelt héjával megpároljuk. Közben a citrom kicsavart levével ízesítjük. Ha megpuhult, a finomra vágott petrezselymet hozzákeverjük. Grill húsokhoz kínáljuk, de előételnek, hidegen, sem utolsó. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||