Gombával-májjal rakott csirkemell (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Igor A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétvégi ebéd, Rakott, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
Két evőkanál olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a vékony szeletekre vágott gombát és csirkemájat is átsütjük benne, közben a zúzott fokhagymával, rozmaringgal, sóval és borssal ízesítjük. A csirkemelleket kifilézzük és lapjában félbevágjuk. A félretett olajjal bekenjük, sóval, borssal meghintjük és tepsibe terítjük. A májas keverékkel beborítjuk, majd meghintjük a sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt, megsütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||