az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A csirkemellet kifilézzük, majd lapjában félbevágjuk. A négy szelet húst, fólia alatt, gyengéden kiklopfoljuk. A kolbász fűszerezettségétől függően, megszórjuk sóval, borssal. Két evőkanál olajon megpirítjuk a hagymát, majd az apróra vágott gombát átsütjük rajta. Végül belekeverjük a finomra vágott kolbászt. Ha zsírjára sült, hagyjuk langyosra hűlt és keverjük hozzá a tojást. A masszát halmozzuk a csirkemellszeletekre és borítsuk be két szelet sajttal. A félretett olajjal kikent serpenyőbe téve, a búbos húsokat, 200 fokra előmelegített sütőben, 15 percig süssük. Ferdén félbevágva, petrezselymes burgonyával és friss salátával tálaljuk.