Csípős-édes-fokhagymás csirkemell (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Panka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Macskajajra, Buli, Farsang, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Édes, Sós, Csípős, Meleg, Zöldség, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemelleket bőrözzük le és filézzük ki. Hintsük meg őket sóval és borssal. tegyük egy evőkanál olajjal kikent tepsibe. A többi olajat hevítsük fel, majd pároljuk meg rajta a finomra vágott fokhagymát és a chilit. Ha kissé meghűlt keverjük hozzá a cukrot. A masszát kenjük a csirkemellekre. Tegyük a tepsit 250 fokra előmelegített sütőbe és 21-25 perc alatt süssük meg. Párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk. A salátát se felejtsük el! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||