Spenótos, mascarponés gnocchi (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Andika A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt-sült tészták Cimkék: Tészták, Főétel, Hétköznapi vacsora, Koleszban főztük, Csőben sült, Sós, Meleg, Tésztafélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, a végén hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Egy perc múlva ráöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a fűszereket és felforraljuk. Beledobjuk a spenótot és, ha összeestek a levelek, belekeverjük a krémsajtot. Amikor felolvadt, elkeverjük a gnocchival és tűzálló tálba öntjük. A tetejére szórjuk a parmezánforgácsokat, majd grillben vagy forró sütőben aranybarnára sütjük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||