Márványsajtos báránykaraj (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: www.mesterszakacs.eu A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Egyéb négylábúak Cimkék: Húsételek, Főétel, Húsvét, Rakott, Hirtelen sült, Csőben sült, Sós, Meleg, Tésztafélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A bazsalikomot és a petrezselymet finomra vágjuk, majd összegyúrjuk a sajttal, a vajjal és a zsemlemorzsával. A bárányszeleteket sózzuk, borsozzuk és a forró olajon oldalanként két percig sütjük. A hússzeleteken elosztjuk a fűszeres sajtmasszát, jól rányomkodjuk és grill alatt, 5 percig sütjük. Zöldsalátára tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||