Hagymás paradicsomsaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Kriszti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Saláták, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
A hagymát vékonyan félkarikára vágjuk és kissé besózzuk. Negyed órát hagyjuk állni. A paradicsomot kicsumázzuk és szintén félkarikára vágjuk. Az ecetből és a cukorból, víz hozzáadásával salátalevet keverünk, majd a hagymára öntjük, megkóstoljuk és ha ízlésünknek megfelelő, beleforgatjuk a paradicsomot. Tálalás előtt jól hűtsük be. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||