Édes, joghurtos káposztasaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Jocó A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Főétel mellé, Főétel előtt, Meleg nyári napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Édes, Hideg, Gyümölcsök, Zöldség, Tejtermékek, Kímélő, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
A káposztát és a répát reszeljük le, az ananászt vágjuk apró kockára. A hozzávalókból keverjünk öntetet és forgassuk bele a zöldségeket és a gyümölcsöket. Fogyasztás előtt legalább fél nappal készítsük el. Tálaláskor hintsük meg finomra metélt snidlinggel. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||