Rozsos buci sült nyúllal (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Húsételek, Reggeli, Sörözés, borozás, Hidegkonyhai készítmények, Tizórai gyerekeknek , Buli, Töltött, Hirtelen sült, Sós, Hideg, Tésztafélék, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A nyúlhúst apró kockára vágjuk. A vaj-olaj keveréken pirosra sütjük, majd sóval, borssal ízesítve, kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Végül a citrom kicsavart levét ráöntve zsírjára sütjük. A bucit, majdnem félbe vágjuk. Széthajtjuk és a vágott felét enyhén megpirítjuk. A majonézzel vékonyan megkenjük és spenótlevelekkel beterítjük. A nyúlkockákat ráhalmozzuk az aljára, a vékonyra szelt paradicsommal borítjuk és a tetejét ráhajtjuk. Frissen tálaljuk. Lehet filézett csirkecombbal vagy borjúhússal is készíteni. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||