alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
5 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
5 dkg mozzarella sajt | 274 | 14.7 | 22.5 | 2.8 | 0 | 37 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
ízlés szerint szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 szem szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15 dkg angolszalonna | 488 | 16.8 | 46.5 | 0 | 0 | 80 |
1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
40 dkg spagetti | 350 | 12 | 1.5 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |