Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Grillezett paprika

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Zöldséges ételek 
Cimkék: Előételek, Köretek, Főétel előtt, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Szabadban, Buli, Böjt, Sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Hideg, Zöldség
Hozzávalók

Grillezett paprika
alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
3 db zöldpaprika  20 1.2 0.3 3 2 0
3 db kápia paprika 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak

Grillpác zöldségekhez
alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
4 evőkanál száraz fehérbor 70 0 0 16 0 0
1 teáskanál bazsalikom 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál rozmaring 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál kakukkfű 0 0 0 0 0 0
2 evőkanál citromlé 18 0.2 0 3.1 0 0
4 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak

Grillezett paprika
A paprikákat hosszában félbe, majd negyedekre vágjuk. A páccal bekenjük és 20 perc állni hagyjuk. Közepes magasságra emelt grillrácson megsütjük. Előételként, fűszeres tejföllel vagy, magában, köretként, kínáljuk.

Grillpác zöldségekhez
A pác hozzávalóit elkeverjük, majd az előkészített zöldségekre öntjük.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)