| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 50 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 3 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 | 
| 1 csapott kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||