A cukkínik végeit levágjuk és hosszában, vékony szeletekre vágjuk. Az olajba keverjük a fűszereket, majd ezzel bekenjük a cukkíniszeleteket, minden szeletbe egy dobókockányi fetát tekerünk, majd a paradicsommal váltakozva nedves ... tovább
A paradicsomot hámozzuk meg és magozzuk ki, a húsát vágjuk apró kockára. Hasonló darabokra vágjuk a mozzarellát és a sonkát, majd a finomra vágott bazsalikommal és a reszelt parmezánnal keverjük össze. Közben kevés borssal ... tovább
A felhevített olajon morzsásra sütjük a darált marhahúst, közben belekeverjük a kockára vágott sonkát és a gombát. A vége felé hozzákeverjük a fűszereket is. Hűlni hagyjuk. A formába terített tésztára rakosgatjuk a ... tovább
2 evőkanál olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a felkockázott paradicsom felét, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. Összeforraljuk és kis lángon negyed órát főzzük. A kivert, szélein bevágott ... tovább
Az olaj felében megpirítjuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a csíkokra vágott májat és a finomra vágott fűszereket. Ha zsírjára sült félre tesszük. Belekeverjük a sajtot, majd a gyengéden kivert ... tovább
A combokat előpácoltam a citromélben és a fűszerekben. Az olajban elősütöttem, majd a taginében elhelyeztem. Rádobtam a többi fűszert és a kusz-kuszt, felöntöttem vízzel. Majd, egy órát pároltam.
Tálaltam és ettük. ... tovább
A debrecenit hosszában félbe vágjuk, majd a szeletbe vágott sajtot beletesszük. A paradicsomot karikára vágjuk és meghintjük a kockára vágott zöldfűszerekkel, a tepsibe hintjük a kockára vágott hagymát és fokhagymát. ... tovább
Két evőkanál olajon megpároljuk a kis kockára vágott zöldségeket. Hozzáadjuk a citrom lereszelt héját és levét, majd beledobjuk a kockára vágott nyelvet és a sertésszívet. Átpirítjuk, majd felöntjük a paradicsomsűrítménnyel ... tovább
A felhevített olajon átsütjük az érlelt hátszínszeleteket, majd félretesszük őket. A sütőolajon megpároljuk a zúzott fokhagymát, a paradicsomot, a leve nélkül és a fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd a húsokat ... tovább
A felhevített olajon pároljuk meg, a finomra vágott hagymát. Dobjuk rá a darált pulykahúst és kevergetve, pirítsuk morzsásra. Közben fűszerezzük és kevés vizet aláöntve, pároljuk puhára. A vége felé keverjük bele a ... tovább