A sózott, borsozott csirkecombokat, a felhevített olajban elősütjük, Majd bekenjük a porrá tört fűszerekből, a finomra vágott hagymafélékből és a borból kevert páccal. Lefedhető cseréptálba tesszük és 120 fokos sütőben, két ... tovább
A konzerv olaját leöntjük és az olajjal egy decire kiegészítjük. A tojássárgáját a citromlével, a mustárral, sóval, borssal ízesítve elkeverjük, majd az olajat fokozatosan hozzáadva, majonézzé keverjük. Hozzáforgatjuk a zúzott ... tovább
A tarját gyengéden kiverjük, majd a paprikával, borssal és a finomra zúzott fokhagymával elkevert lisztbe mártjuk. Forró olajban pirosra sütjük és fóliával letakarva pihenni hagyjuk. A bacon szeleteket a forró sütőben két ... tovább
A burgonyát héjában, babérlevéllel ízesített, sós vízben vízben megfőzzük. Megtisztítjuk és felkarikázzuk. A tojást keményre főzzük és apróra vágjuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel, a finomra vágott uborkával, ... tovább
A felhevített zsiradékban megpirítjuk a ceruzányi vastagra vágott húst. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, majd összepároljuk. Végül hozzáadva a fűszereket, szükség esetén kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Beleöntve a ... tovább
Az olajból , a mustárból, az ecetből, só és bors hozzáadásával öntetet keverünk. Beleforgatjuk a vékony csíkokra vágott retket és a finomra vágott hagymát. 20 perc érlelés után, előételként kínáljuk. ... tovább
A busát kifilézzük és besózzuk. A tejet elkeverjük a zúzott fokhagymával, a törött borssal és a többi fűszerrel, majd a busafilékre öntjük. Többször átforgatva egy éjszakán át, a hűtőben pihentetjük. A filét ... tovább
A finomra vágott hagymát a felhevített olajon megpirítjuk. A felszeletelt, gyengéden kivert, sóval, borssal meghintett sertésszüzet átsütjük rajta. Belecsurgatjuk a mézet, rászórjuk a gyömbért, belekeverjük a mustárt és a borral ... tovább
A haldarabokat leszárítjuk, majd a fűszereket letöröljük róluk és a füstölő rácsára helyezzük. A füstölőbe szórjuk a fél órára vízbe áztatott forgácsot, majd a tetőt a helyére tesszük, majd a borszesz égőket meggyújtva, ... tovább