| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 | 
| 2 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 | 
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 2 db				
		burgonya   | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 6 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 80 dkg marhahús közepes zsírtartalmú | 205 | 19 | 14 | 0.6 | 0 | 75 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 10 dkg sütőmargarin | 618 | 0 | 70 | 0.4 | 0 | 0 | 
| 50 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||