Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Lazactatár

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Hidegkonyhai készítmények 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Főétel előtt, Buli, Szilveszter, Karácsony, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Halak, Zöldség
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
30 dkg füstölt lazac ? ? ? ? ? ?
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál marinált paradicsompaprika 0 ? ? ? ? ?
1 kávéskanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál kapribogyó 0 0 0 0 0 0
1 db csemegeuborka ? ? ? ? ? ?
2 evőkanál majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A hozzávalókat késsel finomra aprítjuk, majd összeforgatjuk. Ízlés szerint fűszerezzük és annyi majonézt keverjünk bele, hogy összeáljon.
Tálra tesszük, citromgerezdekkel körberakjuk és pirított barnakenyérrel tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)