Lazactatár (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 15 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása: Pákász
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Hidegkonyhai készítmények 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Főétel előtt, Buli, Szilveszter, Karácsony, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Halak, Zöldség

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
30 dkg füstölt lazac ? ? ? ? ? ?
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál marinált paradicsompaprika 0 ? ? ? ? ?
1 kávéskanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál kapribogyó 0 0 0 0 0 0
1 db csemegeuborka ? ? ? ? ? ?
2 evőkanál majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A hozzávalókat késsel finomra aprítjuk, majd összeforgatjuk. Ízlés szerint fűszerezzük és annyi majonézt keverjünk bele, hogy összeáljon.
Tálra tesszük, citromgerezdekkel körberakjuk és pirított barnakenyérrel tálaljuk.