| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 10 dkg bulgur | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fél kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 2 csokor mentalevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
| 6 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint gránátalma szirup | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||