| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 30 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ó ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg tengeri sügér | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg királyrák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
| 10 dkg fekete kagyló | 85 | 12 | 2.7 | 3 | 0 | 108 |
| 1 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 10 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
| 3 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 3 dl halalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||