Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Grillezett erőspaprika

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Háziasszony
Helye a tartalomjegyzékben:  Zöldséges ételek 
Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Buli, Hétvégi ebéd, Töltött, Göngyölt, Sült, Grillsütő, Sós, Csípős, Meleg, Zöldség, Húsfélék, Tejtermékek, tavaszi-koranyári receptverseny
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
16 szelet bacon 0 10 45 0 0 105
1 ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
25 dkg tejszínkrémsajt 143 16.2 7 3.7 0 17
8 db zöldpaprika  20 1.2 0.3 3 2 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A zöld hegyes paprikákat az egyik oldalukon, óvatosan behasítjuk és a belsejüket kiszedjük. A sóval elkevert krémsajtot vagy krémtúrót habzsákból a paprikákba töltjük. A töltött paprikákat baconszeletekbe tekerjük. A szalonnát beáztatott fogpiszkálóval rögzítsük. Közepes magasságú rácson, forgatva addig süssük, amíg a szalonna ropogós pirosra sül.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)