Cukkinis pulykanyárs (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Pákász A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Pulykából Cimkék: Húsételek, Meleg nyári napokra, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Főétel, Buli, Sült, Nyárs , Grillsütő, Sós, Meleg, Zöldség, Gombafélék, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
Kockázzuk fel a pulykamellet és pácoljuk be a fűszerekkel elkevert olajba 2-3 órára, a pácolás végén keverjük az olajba, ha szeretjük, az apró fejű gombát, a felkockázott cukkinit és a koktélparadicsomot is. Váltakozva húzzuk beáztatott bambusznyársakra és grillezzük meg, forgatva és a megmaradt páccal kenegetve. Salátákkal és fóliás burgonyával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||