Bélszíncsíkok mustáros mártásban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Engabi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Sós, Savanyú, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A bélszínt vágjuk vékony csíkokra és a mustárból, olajból készített pácban forgassuk meg. Hagyjuk állni benne néhány óráig. Felhevített serpenyőben nagy lángon süssük a húst addig a húst míg pirulni nem kezd. Adjuk hozzá a karikára vágott póréhagymát és pár percig pároljuk. Öntsük hozzá a tejszínt és forraljunk rajta egyet. Tálaláskor hintsük meg apróra vágott petrezselyemmel és burgonyakrokettet kínáljunk mellé. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||