az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A finomra vágott hagymát az olajon átpároljuk, a zúzott fokhagymát és az őrölt babért belekeverjük. A kifilézett csirkecombot kockára vágjuk, a bőrt és a csontot másra használjuk fel, hozzáadjuk és kissé átsütjük. Összeforgatjuk a tojással elkevert túróval, tejföllel és a reszelt sajttal. A baconszeletekkel kibélelünk egy sütőformát, úgy, hogy a széle túllógjon. Beleöntjük a csirkés masszát, leütögetjük, majd a bacont ráhajtjuk. Fóliával szorosan lefedve, 180 fokos sütőben fél órát sütjük, majd a fóliát levéve negyed órát pirítjuk. 20 perc pihentetés után deszkára tesszük és szeleteljük. Főtt burgonyával és uborkasalátával tálaljuk.
Hidegen vékonyra vágható, franciasaláta mellé kitűnő.