Chilis hal, törpeharcsából (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Pityu A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Előételek, Halak és hidegvérűek, Főétel, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Szabadban, Tizórai gyerekeknek , Reggeli, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Halak, Gabonafélék Hozzávalók 4 személyre:
A fűszereket elkeverjük. A kifilézett harcsát a fűszerekkel és a hagymával bepácoljuk. Két órát pihentetjük, majd a felhevített olajon, oldalanként 3 percig sütjük Sült burgonyával vagy friss kenyérrel tálaljuk. Savanyúságot adjunk mellé. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||