Sertésragu áfonyával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Niki A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Párolt, Bogrács, Édes, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Gyümölcsök, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajon a finomra metélt hagymát átpirítjuk. Rádobjuk a kockára vágott húst és nagy lángon aranybarnára sütjük. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk. Végül zsírjára sütjük. Hozzáadjuk az áfonyát, az apróra vagdalt bazsalikomot és a tejszínnel felöntve összeforraljuk. Főtt tésztával adjuk asztalra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||