Fetás görögdinnyesaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Dezső A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Saláták, Főétel előtt, Meleg nyári napokra, Uzsonna, Hétvégi ebéd, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Édes, Hideg, Gyümölcsök, Tejtermékek, Reform konyha, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A lehűtött görögdinnyét vágjuk ki a héjából és kockázzuk fel. A magokat, amennyire lehet piszkáljuk ki. Forgassuk össze az olajból, ecetből kevert öntettel és óvatosan keverjük hozzá a darabokra tördelt fetát. A tetejét díszítsük tekerésnyi borssal. Azonnal, hidegen tálaljuk. Üdítő előétel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||