Halkrémmel töltött alma (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Anna A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Buli, Főtt, Sós, Hideg, Gyümölcsök, Halak Hozzávalók 4 személyre:
A burgonyát puhára főzzük és még melegen áttörjük. A tonhal olaját lecsepegtetjük és a tojássárgájával majonézzé keverjük, majd az áttört tonhallal, burgonyával, a finomra vágott lilahagymával, sózva, borsozva, a mustárral kellemesen pikánsra ízesítve sima krémmé dolgozzuk. Az almát kettévágjuk a magházát jó bővel kivágjuk és citromlével megcsepegtetjük. Habzsákból beletöltjük a halkrémet. Citromszeletkével és petrezselyemlevéllel díszítjük. Jól lehűtve, pirítóssal tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||