Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Csirkéből (296 db.)

Mogyorós csirke

A csirkemellfilét vékony csíkokra vágjuk, megborsozzuk és beleforgatjuk a szójaszószba, majd fél órát állni hagyjuk. A fokhagymát vékony szeletekre, az újhagymát a zöld szárával együtt, 1 cm-es darabokra vágjuk, a hegyes erős ... tovább

Mogyorós csirkecurry

A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát. Rászórjuk a fűszereket és a reszelt fokhagymát és még két percig sütjük. Beledobjuk a kockára szelt csirkemellet és ezzel is pirítjuk egy ideig, majd kevés vízzel ... tovább

Mustáros aprópecsenye

A csirkemellet lebőrözzük és kifilézzük. A csirkehúst és a burgonyát kockára vágjuk. A húskockákat sózzuk, borsozzuk és kevés olajban pirosra sütjük. Lecsepegtetve félre tesszük. A megmaradt sütőzsiradékban átpirítjuk a ... tovább

Mustáros csirkecomb

A csirkecombot kifilézzük és a bőrét lehúzzuk. A félretett részt, mélyhűtőbe tesszük, később, levesnek használjuk el. Serpenyőben az olajat felhevítjük, majd, a mustárral bekent, sózott, borsozott húsok mindkét oldalát ... tovább

Mustáros hagymás csirke

A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük, egy kisebb tálban. Egy serpenyőt előveszünk, olyat, amely később a sütőben ... tovább

Mustáros, párolt csirkecomb

A sózott, borsozott csirkecombokat, a felhevített olajban elősütjük, Majd bekenjük a porrá tört fűszerekből, a finomra vágott hagymafélékből és a borból kevert páccal. Lefedhető cseréptálba tesszük és 120 fokos sütőben, két ... tovább

Mustáros-baconos csirkecomb diszkoszban

A csirkecombokat bevagdossuk. lehet 12 darab felsőcombot is használni. Bedörzsöljük, a finomra vágott hagymából, a zúzott fokhagymából, a mustárból, a sóból, a borsból és a borból kevert masszával. 10 percig állni hagyjuk, majd ... tovább

Mustáros-hagymás csirkemell baconba csomagolva

A szeletelt baconnel kibélelünk egy tűzálló tálat vagy tepsit. A széleken hagyjuk kissé túllógni. Kenjük át a mustár felével, majd terítsük rá, a lapjában félbevágott sóval, borssal meghintett csirkemell szeleteket. Kenjük rá ... tovább

Mustáros-tejszínes csirkemell

A felhevített olajon átpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a zúzott fokhagymával és a mustárokkal elkeverjük. A csíkokra vágott csirkemellel átforgatjuk és átsütjük. Belekeverjük a tejszínt, a finomra vágott petrezselymet, ... tovább

Olaszos csirkecomb

A sóval, borssal és a többi száraz fűszerrel meghintett csirkecombot 2 evőkanál olajban elősütjük, majd félretesszük. A sütőzsiradékhoz tesszük a félretett olajat, majd rászórjuk a finomra vágott zöldségeket. Jól ... tovább