| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
| 30 dkg szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
| 1 kg lilakáposzta | 32 | 1.7 | 0.2 | 5.7 | 2.5 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||