Grissini grillen (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Slambuc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Tészták, Sörözés, borozás, Szabadban, Sült, Grillsütő, Meleg, Sós, Tésztafélék, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
3 deci langyos vízbe keverjük a szárított élesztővel és a fűszerekkel összeforgatott lisztet, majd 3 evőkanál olajat is hozzáadva rugalmas tésztává dagasztjuk. Meleg helyen kb. 45 perc alatt a duplájára kelesztjük. Gyengéden átgyúrva kinyújtjuk és ujjnyi csíkokra vágjuk, olajozott nyársakra tekerve, beolajozva, magasabbra emelt grillrácson forgatva megsütjük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||