Tonhal steak rukkola salátával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Meleg nyári napokra, Hirtelen sült, Sós, Meleg, Halak Hozzávalók 4 személyre: Rukkola saláta
Tonhal steak
Rukkola saláta A rukkolát megmossuk és leszárítjuk, a koktélparadicsomokat és az olajbogyókat félbe vágjuk. A többi hozzávalót habosra keverjük és összeforgatjuk a zöldfélékkel. Azonnal tálaljuk. Tonhal steak A 2 centi vastagra vágott halszeleteket sózzuk meg, csepegtessük meg a lime levével, majd mindkét oldalára nyomkodjuk rá a durvára tört színes borskeveréket. A felhevített olajban oldalanként süssük két, két és fél percet. Rukkolasalátával és vajban forgatott főtt burgonyával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||