Majonézes tonhalkrém (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Zsóka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Előételek, Reggeli, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Tizórai gyerekeknek , Koleszban főztük, Buli, Böjt, Szilveszter, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Halak, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A lilahagymát és a fokhagymát lereszeljük. A tonhalat lecsepegtetjük, hozzáadjuk a lime lereszelt héját és a kicsavart levét. A többi hozzávalóval elkeverve finomra törjük. Tálalás előtt két órát hűtőben pihentetjük.Friss péksüteménnyel kínáljuk, de adhatunk hozzá sós kekszet vagy kenhetjük szendvicsbe is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||