Juhtúrós-tonhalas szendvics (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Dalma A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Macskajajra, Tizórai gyerekeknek , Buli, Böjt, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Halak, Zöldség, Tejtermékek, Tésztafélék, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A tonhal olaját, a juhtúrót, a finomra vágott hagymát és fokhagymát, valamint a többi fűszert sima krémmé dolgozzuk. A félbe vágott ciabatták mindkét felét megkenjük a krémmel. Az alsó részre terítjük a saláta levelet és a vékonyra vágott paradicsomot. Ráhalmozzuk a villával összezúzott tonhalat. Végül ráborítjuk a ciabatta másik felét. Büféasztalra vagy sima bulira ajánlom ajánlom, de tökéletes egy böjti vacsorához is. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||