az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk és két evőkanál olajon, hirtelen, körbesütjük. A taginébe rakosgatjuk. A megmaradt olajon megpároljuk, a félfőre vágott hagymát, a vége felé hozzáadva, a darabolt fokhagymát. A csirkehúsra halmozzuk, mellészórjuk az aszalt barackot. A fűszereket megőröljük, a répát és a gyömbért lereszeljük. A lime levét, lereszelt héját a fűszerekkel és a répával, az alaplébe keverjük és a csirkére öntjük. A taginéra rátesszük a tetejét, majd vastag lángelosztón, a lehető legkisebb lángon, másfél órát pároljuk. Néha a húsdarabokat fordítsuk meg. Mire elkészül sűrű, illatos, csodálatos zamatokkal bíró szaft marad alatta.
Kuszkusszal vagy bulgurral adjuk asztalra.