Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Pikáns hekk

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 25 perc
Munkaidő: 25 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Halak 
Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Meleg nyári napokra, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Böjt, Hirtelen sült, Sós, Savanyú, Meleg, Halak
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Mustáros halfilé
Hozzávalók:

70 dkg halfilé

10 dkg sütőmargarin

3 evőkanál mustár

1 csokor petrezselyem

1 db citrom



bors


Elkészítés:

A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával.


Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)