Pikáns hekk (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Zoli bá A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Meleg nyári napokra, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Böjt, Hirtelen sült, Sós, Savanyú, Meleg, Halak Hozzávalók 4 személyre:
Mustáros halfilé Hozzávalók: 70 dkg halfilé 10 dkg sütőmargarin 3 evőkanál mustár 1 csokor petrezselyem 1 db citrom só bors Elkészítés: A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával. | ||||||||||||||