| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 dkg koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 dkg feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 10 dkg				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 2 db				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 3 dl ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||