| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 40 dkg libamáj | 130 | 16.4 | 4.3 | 6.3 | 0 | 515 | 
| 60 dkg liba testháj | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 kiskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
			
			Az előkészített libamájat a testhájjal, a hagymával és a fokhagymával nagyobb lábosba helyezzük el. A hájba burkoljuk a májat és annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Lassú tűzön főzzük. Amikor a víz elfőtt és a zsír sisteregni kezd, kivesszük a májat és a hagymákat, tálba helyezzük, a hájat még néhány percig sütjük.