| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 30 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| 30 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 2 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 5 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 1 kávéskanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 30 adag finomliszt | 345 | 13.5 | 1 | 70.4 | 0.2 | 0 |
| 7 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
| 7 dkg étcsokoládé | 0 | 5.8 | 29.2 | 62 | 0 | 0 |
| 7 dkg vegyes aszalt gyümölcs | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 tábla tortabevonó étcsokoládé | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál baracklekvár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A szobameleg vajat a cukor kétharmadával,