| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál tökmagolaj | 884 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 késhegynyi bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 30 dkg szárazbab | 314 | 21.9 | 1 | 54.1 | 24 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||