| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 liter csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 1 teáskanál chilipor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 6 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 | 
| 80 dkg				
		csirkeszárny  | 
					132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||