| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
| 2 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
| 30 dkg koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 20 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
| 1 evőkanál grillfűszer | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Kockázzuk fel a pulykamellet és pácoljuk be a fűszerekkel elkevert olajba 2-3 órára, a pácolás végén keverjük az olajba, ha szeretjük, az apró fejű gombát, a felkockázott cukkinit és a koktélparadicsomot is. Váltakozva húzzuk beáztatott bambusznyársakra és grillezzük meg, forgatva és a megmaradt páccal kenegetve.